Friday, November 27, 2009

Part XI: Some Stupid Tomorrow

Termos, laitetaanpa tänne vaihteeksi pari riviä viimeisistä viikoista, kun ei ole oikein ollut aikaa tänne avautua. On tullu tehtyä sitä sun tätä, lähinnä sitä. Oltiin tossa yks päivä Münchenissä Rotaryn kanssa BMW-Weltissä ja BMW-museossa; mordernin arkkitehtuurin lipunkantajia, varsinkin BMW-Welt, se näyttää avaruusalukselta ja on sisältäpäin supermoderni. Siellä oli kaikkea tavallisesta autosimulaattorista lego-autoihin. Syötiin BMW-ravintolassa myös, pihvi 24€ - saksalaisittain superkallista. Oli tosin ihan jees.

Keskiviikkona käytiin taas Münchenissä tosin tällä kertaa katsomassa jalkapallopeliä. Paikan päällä oli 58 000 ihmistä, siis noin abauttiarallaa kaksi kertaa Nokia, uskomatonta. Peli oli siis Fc Bayern vs. Maccabi Haifa Fc (Israelista) Bayern pelasi tosi huonosti mutta teki onneksi yhden pörsän niin päästiin näkeen miten maalia juhlitaan oikeesti. Kuuluttaja huutaa maalintekijän etunimeä, yleisö vastaa sukunimellä. Sitten kuuluttaja huutaa Bayern München - yleisö vastaa "EINS!", kuuluttaja huutaa Maccabi Haifa - yleisö vastaa "NULL!", kuuluttaja huutaa "Danke" - yleisö vastaa "BITTE!". Oli kyllä jees.

Oltiin tiistaina Gold Ochsenin panimolla, siellä päästiin mukaan ilmaiselle kierrokselle. Semmonen rento 85-vuotias pappa piti sitä kiekkaa, oli tosin sen viimeinen. Harmittaa vain, kun olin kipeänä silloin eikä oikein jaksanut kiinnostaa ja ei ilmainen olut maistunut yhtään. Oli kyllä tosin ihan jees nähdä miten pullojenkierrätys oikeesti toimii.

Tuli tossa käytyä Biberachissa pari viikkoa sitten, pidettiin Guilhermelle läksiäiset, heppu lähti 25.11 takaisin Brasiliaan. Mukava tyyppi, harmi, että joutu lähteen yliopiston takia niin aikaisin. Oli mielenkiintoinen kyllä toi Biberach-vkl, kun espanjalaiset järkkäs sen. Eli toisin sanoen kaikki oli organisoitu niin päin persettä kuin olla ja voi, ellei tarkotuksena ollut ravata puolen tunnin välein rautatieasemalle ja takaisin kun noudettiin saapuvia tyyppejä.

Kohta on tulossa joulu ja joululoma, pitäis keksiä jotain tekemistä sillon. Ollaan suunniteltu reissua Lontooseen kolmen kaverin kanssa, liput ja päiväsuunnitelmat yms tehty. Ainoastaan piti saada vaihdettua Sebastianin kanssa tietoja, jotta pystyisin lähettämään pyynnön Rotarylle, että voitaisiin varata liput. Noh tietenkään heppu ei tuu viiteen päivään meseen tai feisbuukkiin vaikka joka päivä koulussa lupas tulla, lippujen hinnat nousi 50€, eli 50%, hostellia ei saa enää oikeastaan mistään järkevään hintaan ja nyt vasta viikkoa myöhemmin kuin mitä alunperin piti sain vasta pyynnön rotarylle lähetettyä, vastaukseen menee varmaan se viikko tai kaks. Hienoa, se on välillä tämmöstä kun koittaa muiden ihmisten kanssa järjestää jotain, pitää kaikki aina tehdä saatana itte. Ois niin kiva joskus jos joku muu järkkäis reissun ja mun ei tarvis murehtia mitään mutta se nyt ei näytä tapahtuvan lähitulevaisuudessa.

Nyt tänä viikonloppuna kaikki vaihtarit tulee Ulmiin, Rotary on järjestäny tämmösen tapaamisen. Kaikki yöpyy jossain isäntäperheessä, me saadaan Matthew jenkeistä, juurikin se tyyppi joka on kaikista hiljaisin, joka ei kykene ehdottamaan mitään tekemistä vaan kävelee kuin zombi muiden perässä. Jes. Muutenkin se heppu on mulle pystyssä 80€ kun se tuhos mun takin, mukava ruveta sitä kynimään takaisin. Ei siis paljoa kiinnosta tämä vkl, varsinkaan kun ei tehdä mitään ihmeellistä, pitäisi vaan kaikesta maksaa. Löytyy muitakin käyttötapoja sille rahalle. Esim. meidän on pakko mennä syömään pari kertaa tänä vkl. ravintolaan vaikka voisin yhtä hyvin syödä kotona. Täytyy kattoo miten pääsis siitäkin luistaan.

Ens vkl. Villingeniin Emilyn luo, viettämään sen synttäreitä, jotka oli marraskuun alussa mutta vähän lykkäänty. Siitä tulee varmaan ihan hauskaa. Pääsee pummilla matkustamaan sinne, kun siinä junassa, joka Villingeniin menee, ei ole koskaan konduktööriä. Jes.

Lapset lapset.

Päivän biisi: Type O Negative - 12 Black Rainbows

No comments:

Post a Comment