Wednesday, September 30, 2009

Part VII: Vapaa maa

Nyt on tapahtunut sitä sun tätä ja kaikkea siltä väliltä tässä parin viikon aikana. Ensinnäkin käytiin Oktoberfesteillä, meitä oli seitsemän vaihtaria, joista minä ja Morgan (jenkeistä) oltiin ainoat, jotka ei puhuneet sanaakaan espanjaa. Loput perkeleet hölöttivät sitä sikojen kieltä koko matkan, sinne ja takaisin. Oktoberfest itsessään oli aika mahtava mesta, ihan täynnä porukkaa, hyvä kun mahtu sekaan. Koko päivän siellä oltiin, pari kolme kertaa koitettiin päästä juomaan kaljaa, mutta eihän siitä mitään tullu kun oli joka paikassa parin tunnin jonot. Noh sehän on pikkuseikka se. Tärkeintä oli, että mestan pääsi näkemään, sillä seuraavana maanantaina rakkaat terroristikaverimme, siis Al-Qaida, uhkasi räjäyttää siellä pommin, joten sinne ei ole oikein enää menemistä. Hurraa siis heille, kiitos, että pilasitte monien ihmisten loman ynnä muun hauskanvieton mahdollisuuden.

Jotta asiat eivät olisi liian mukavia, täytynee tässä vaiheessa kertoa, että joku Matti Saaren ja P.E. Auvisen kavereista aikoo vetää monsterkillin maanantaina Köpplerin koulussa, siis tulla aseen kanssa leikkimään Ramboa. Kyseinen kouluhan on samassa helvetin rakennuksessa kuin minun. Ratkaisu: Köpplerin oppilaiden ei tarvitse tulla maanantaina kouluun, meidän tarvitsee. Oikein kiva.

Tänään olin upseerien kasinolla perheen kanssa viettämässä Ulmilaista Oktoberfestiä. Siis tarjolla oli olutta ja ruokaa niin paljon kuin napa ruskaa. Oli ihan hieno mesta, siellä oli Nato-upseerejakin paikalla. Rupes vaan rasittaan kun orkesteri soitti 24/7 jotain random-musiikkia ja piti koko ajan huutaa naapurille, kun yritti puhua, ihan niin kuin mun ei olisi jo tarpeeksi vaikeata ymmärtää muutenkin. Noh ihan sama, olut oli mahtavaa ja bratwurst erinomaista, plus tarjoilijoilla oli kivat Dirndlit.

Viikonloppu on jo aika buukattu: perjantaina johonkin mestaan bilettään, lauantaina Stuttgartiin suomalaisten kanssa Saksan 2. suurimalle Oktoberfestin kaltaiselle mestalle ja sunnuntaina katsomaan Taikahuilua, ilmaiseksi, Ulmin kaupunginteatteriin. Aika jänskää, eikö.

Niin, perjantaina tänne Ulmiin ja samalla mun kouluun ja kotiin tulee suomalaisia. Bussilastillinen kuopiolaisia tulee tänne soitteleen saksalaisten kanssa johonkin orkesteriin jotain polkkaa tms. No enivei siis mun perhe ottaa yhen tyypin huostaansa, joten viikon ajaksi saan tänne suomalaisen kaverin, aika jees. Muutenkin kiva päästä puhumaan suomea, kun sitä ei hirveesti oo täällä päässy käyttämään ja muutenkin hajoaa pää noitten latinojen kanssa.

Päivän biisi: Stam1na - Kaksi Reittiä, Yksi Suunta

No comments:

Post a Comment