Tuesday, March 9, 2010

Part XIII: Disco Pogo

Moikkis! Nyt saan vihdoin itteeni napattua niskasta kiinni ja kirjoitettua tänne pari riviä. Ei ole ollu hirveästi aikaa ja sekin vähäinen luppoaika, mitä on ollut, on menny laiskotellessa. Eli ei mitään uutta auringon alla.

Ekat 4 kuukautta oli vaihdosta 10.1 takana, jolloin vaihdoin perhettä. Uusi perhe on oikein mukava, 4 sisarusta, 3 siskoa 1 veli, tosin kaikki ovat muuttaneet pois. Vanhemmat ovat erittäin varakkaita mutta työskentelevät 08.00-20.00, eli talossa on aika hiljaista koulun jälkeen. Pöytäkoneen sain käyttööni, tosin koneessa ei toimi äänet, mikä rassaa hieman. Ette ikinä arvaa, kuinka paljon ääniä jää kaipaamaan tietokoneessa, esim. You Tube, musiikki jne, kaikki jäävät yhtäkkiä unholaan.

Seuraavana päivänä, eli 11.1 kävin Sigmaringenissä hyvästelemässä Stevenin ja Emilyn, kaks oikein hyvää kaveria Australiasta, jotka nyt lähtivät jo takaisin. Tulin vähän myöhässä paikan päälle, koska mun oli pakko mennä Rotary-kokoukseen. No, eikö joku pallinamaa ollu keksinyt, että mennäänpä istuun tonne Mäkkiin, huitsinnevadaan, 3km päähän rautatieasemasta. Miksi? No huviks! Tulin siis myöhässä, yksin, lunta sääreen asti, ei mitään hajua missä joku mäkki on. No sitä ettin sitten kaks tuntia ja kun vihdoinkin paikan löysin, olivat muut valmiita lähtemään. Kiitos tästä. Emily oli kirjoittanut meikälle kirjeen kaikista jutuista, mitä oltiin tehty vuoden aikana yhdessä, oli kyllä kiva kokoelma. No lähettiin siitä sitten meneen, ja enpä ole sen jälkeen Emilyä tai Steveniä livenä nähnyt. Aina ei mee Gummibärchenit tasan.

20.1 lähdettiin Feldbergiin lasketteleen. Pikkunyppylä Alppien juuressa, 5-päiväinen reissu. Oli kyllä tosi jees, laskettelu on ihan hauskaa touhua. Tutustuttiin pariin rotexiin, jotka tulevat meidän Eurotourille mukaan. Ekaa kertaa koko vuonna kävin kunnon saunassa! Ihmettelivät tyypit vähän ranskalaiset kun meikäläinen paineli parkkipaikalla lumihankeen pyörähtämään. Ei ollut mikään mairitteleva sauna, meilläpäin kylmäksi se luokiteltaisiin, mutta parempaa tuskin täältä löydän. Ei maksanutkaan visiitti kuin 6,50€, mistä tietenkin kerrottiin vasta jälkikäteen, aber natürlich. No Feldbergin jälkeen piipahdin Freiburgissa, se on 20min päässä Feldbergistä. Oikein kiva kaupunki, tekis mieli siellä asua, kuin Ulmissa. No onhan se viis kertaa isompi.

Helmikuu olikin jännää ja lyhyttä aikaa. Laskiainen, eli Fasching, on täällä ylitsejuhlittu juhla. Viikolla oppilaat kärsivät rapulaa koulussa ja viikonloppuna vedetään vielä kovemmalla kädellä. Itekin kävin parissa Fasching-partyssä, olivat ihan jees mutta eivät nyt sen kummemmin säväyttäneet. Tehtiin myös pikku-extemporee-reissu Stuttgartiin, 4 vaihtarin kanssa. Mitä reissusta jäi käteen? 3 döneriä, uin suihkulähteessä (sain 20€), turkkilaiset ja kurdit tappeli meidän pöydällä mäkissä ja kävin ekaa kertaa elämässäni Red Light Districtis. Eli ei turha reissu!
Seuraavana viikkona oli taas Fasching-paraateja, yhden kun on nähnyt niin ei muissa ole mitään nähtävää. Piti olla villi bileyö Ehingenissä, mutta kun seikkailet alaikäisten kanssa, ethän sä pääse mihinkään sisään. Paleltiin sitten pihalla ennen kuin mentiin Corylle pelaan Call of Dutyä.

Helmikuussa oli myös viikonmittainen loma, jolloin Abi tuli viikoks kylään. Käytiin Münchenissä Deutsches Museumissa, siis tekniikan museossa. Aika retee mesta. Tsekattiin myös kuuluisa Münchenin olympiastadion, mutta ei päästy sisään! Dönerillä, vaihteeksi, kun oltiin sisään pamahti pari jenkkiä. Just kun Abi, Philadelphiasta, oli menossa kysymään, että tarvitsetteko apua, tajuttiin, että jannut etsivät bordellia. Lähettiinpä siitä sitten vähän äänin meneen. Enpä olisi oikein osannut neuvoakaan. Viikon aikana käytiin myös Ravensburgissa ja Morganin 16-vuotissyntymäpäiväjuhlissa Laupheimissä, mitkä oli ihan perseestä. Neiti oli kutsunut ja perunut kutsuja juhliinsa, ja loppujen lopuksi paikalle oli tulossa 2 tyyppiä. Piti sitten säälistä mennä sinne pilaan oma ilta, no ihan sama. Ei tarvitse toiste tehdä!

Loman jälkeen olikin heti host-äidin synttärit. Mitähän se ois... 54 vuotta täyttänyt, mene ja tiedä. Ei oikein meinannu kakistaa ulos ja toistamiseen en kysynyt. Oli kivat juhlat ja juttelinkin koko illan yhelle jenkille, joka on mun host-serkun kanssa naimississa. Heppu puhu jo ihan hyvää saksaa. Oli ihan hassua puhua amerikkalaiselle saksaksi. Pyysivät käymään joskus, asuvat keskellä Ulmia ja opiskelevat yliopistossa täällä. Täytyy varmaan poiketa. Muuten juhlat olivat sitä perus sukujuhlatluokkaa, paitsi että mä en tuntenut oikein ketään, ja ne, jotka tunsin, juttelivat koko ajan joillekkin muille. Oli siis vähän tylsähköt pailut.

Seuraavaksi mainitsemisen arvoista onkin varmaan olympialaiset. Hehkutin koko ajan Suomen kiekkomenestystä, ei paljon muuta voinutkaan tehdä. Jenkit vittuili koko ajan kuinka paljon parmepia ne on. No on se helppo keulia kun maassa on 300 miljoonaa ihmistä enemmän! No yhden lätkäpelin sitten päätin kattoa Corylla (jenkki). Ette ikinä arvaa minkä pelin. No, enpä enää katso lätkää muiden kuin suomalaisten kanssa. Ikinä hävettäny niin paljoa. No voittivathan sentään pronssia. Cory heitti Piiroisen hopeesta hyvän "USA on aina Suomea askeleen edellä." No, Suomi pronssilla lätkässä, Usa hopeella, hopeeta snoukasta, jenkit voitti, jossain hiihdossa suomi oli 5. jenkit 4. Aina kun tsekattiin, miten meni, jenkit oli pykälän parmepia.

Lauantaina menin ulos saksalaisten kavereiden kanssa. Mentiin katsomaan yhen jannun vanhan luokan näytelmää. Oli oikein hyvä, nimeltään Astoria ja kritisoi natseja ja natsismia. Jäätiin sitten koululle vielä afterpartyyn ja jopa nukuttiinkin siellä liikkasalissa. Jännä kokemus. Kelatkaa, jos te pitäisitte bileet Noklussa ja porukka bunkkais salissa? Aika outo idea näin paperilla.

No sitten tuli host-sisko Julia asumaan tänne. 5 viikon loma yliopistosta, ihan kiva, että on joku muukin kotona ja hän on oikien mukava. Kävin hänen ja hänen kaverinsa kanssa, joka tuli kanssa kyläileen, elokuvissa torstaina, tulin himaan joskus kahdelta. Eipä tuo koulu nyt niin vaivaa, että siitä jotain harmia olis ollu. Perjantaina sitten lähdin Baselia kohti Luanin (brasilialainen) synttäreitä viettämään. Oli ihan kiva reissu, pelattiin unoa sinne ja takaisina (4h suunta) ja pääsin näkemään Baseliakin (Sveitsi) hetken. KALLIS MESTA! Ostin yhden (1) Big Mac -hampurilaisen. Vain 7€! Oli pakko maksaa, juna lähti 10 min päästä ja kauhee nälkä. Ei ketuta yhtään. Täytyy kyllä palata Sveitsiin joskus, hieno maa. Saavuin Ulmiin ja suoraan seuraaviin bileisiin. Edellisviikonlopun jannut kutsuivat mut 18-v-juhliin. Oli ihan jees, tosi rennot bileet ja tutustuin uusiin tyyppeihin. Löysin vihdoin jonkun, jota kiinnostaa kans kalastus ja sen kanssa ois tarkotus mennä fish joku päivä.

Sunnuntaina kun luulin, että pääsis levähtään ja vihdoin suihkuun, mutta ei, piti lähtee Ravensburgiin ja Bodenseelle. Oli ihan jees reissu mutta rupes matkustaminen jo vähän väsyttämään. Pelattiin jossain biljardiklubilla bilistä, syötiin jossain dönerit, taas, heiluttiin kaupungilla ja lähettiin himaan. Oli kyllä jännä viikonloppu, täynnä äksöniä. Näitä lisää!

Thas wassup.

Päivän biisi: Huoratron - $$ Troopers

No comments:

Post a Comment